Το Εργαστήριο Ελαιολάδου Μυτιλήνης του Ι.Ε.ΛΥ.Α./ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, με αφορμή την πρόσφατη διαπίστευσή του κατά EN ISO/IEC 17025 διοργανώνει ημερίδα με σκοπό την παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών του στους παραγωγικούς φορείς του Νησιού.

Η ημερίδα με τίτλο: «Από την καλλιέργεια της Ελιάς ως την παραγωγή ποιοτικού Ελαιολάδου» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, ώρα 09:00πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου, Π. Κουντουριώτη 71, Μυτιλήνη.


Mitilini workshop invitation 7 11 2015 mediumΣτα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιαστούν θέματα σχετικά με την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων ελαιοκαλλιέργειας, τα νεώτερα ερευνητικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση του δάκου της ελιάς και θα γίνει αναφορά στους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιολάδου κατά τη διαδικασία επεξεργασίας του καρπού. Έμφαση θα δοθεί στη διασφάλιση της ποιότητας και στην ανάδειξη και προοπτικές προώθησής του ελληνικού ελαιολάδου σύμφωνα πάντα με το νομοθετικό πλαίσιο που εφαρμόζει η χώρα μας.

Μετά το τέλος της Ημερίδας θα ακολουθήσει επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου στην περιοχή του Κάτω Τρίτους.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.nagref-cha.gr και τηλεφωνικά στο 2251093463.

Πρόσκληση: pdf

Πρόγραμμα: pdf