Αποτελέσματα Ημερίδας (5 Νοεμβρίου 2015) με θέμα «Προστασία και Ανάδειξη της Ποιότητας του Ελαιολάδου»

Chania-workshop-5-11-2015_poster

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 στα Χανιά στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ν. Ψυλλάκης» του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου (Ι.ΕΛ.Υ.Α) ημερίδα με θέμα «Προστασία και Ανάδειξη της Ποιότητας του Ελαιολάδου – Η συμβολή του εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου». Στόχος της ημερίδας ήταν η ανάδειξη της ποιότητας του ελαιολάδου καθώς και η προβολή του διαπιστευμένου σε δοκιμές ελαιολάδου κατά ISO 17025εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων.

Ημερίδα με θέμα «Προστασία και Ανάδειξη της Ποιότητας του Ελαιολάδου» - Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Chania-workshop-5-11-2015_poster

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Προστασία και Ανάδειξη της Ποιότητας του Ελαιολάδου» την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 στα Χανιά στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ν. Ψυλλάκης» του Ινστιτούτου.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στις εγχώριες και διεθνείς αγορές ελαιολάδου, στην πιστοποίηση ΠΟΠ/ΠΓΕ ελαιολάδων, στην συμβολή του εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων στην αναβάθμιση της ποιότητας του ελληνικού ελαιολάδου, στις χημικές αναλύσεις ποιότητας, γνησιότητας και ασφάλειας, στην οργανοληπτική αξιολόγηση ελαιολάδου καθώς και στη διαπίστευση εργαστηριακών δοκιμών κατά ISO 17025.